Dla naszych Gości
VILLA PROFIT
pl de en

Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.3Średnia Opinia

10 Łukasz / Czaplinek 29 luty 2016 Opinia o Hotelu: Pobyt w Villa Hoff był rewelacyjny , z czystym sumieniem mogę i będę polecał ten obiekt innym.
8.5 Dominika / Tarnowskie Góry 03 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Basen, wyżywienie Nasze SPA: -
10 Andrzej / Gościno 30 maj 2017 Opinia o Hotelu: Wszystko. Jesteśmy w pełni zadowoleni z pobytu.
9.8 Beata / obrowo 13 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Cisza, spokój, położenie, wyposażenie Nasze SPA: Kameralnie
10 Patryk / Zielona Góra 02 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Obsługa hotelu na bardzo wysokim poziomie. Nasze SPA: Kameralność
8.5 Katarzyna / szczecin 20 luty 2017 Opinia o Hotelu: jak wyżej Nasze SPA: jak wyzej
10 IWONA / SZCZECIN 24 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Atmosfera , cisza i wystrój, dobre jedzenie, bardzo fajna strefa wellness, wspaniały masaż relaksujący.
10 Andrzej / Kostrzyn nad Odrą 20 październik 2016 Opinia o Hotelu: Było super, dziękujemy i polecamy to miejsce
9.3 Leszek / Gorzyce Wielkie 02 październik 2016 Opinia o Hotelu: Uprzejma, miła i uśmiechnięta obsługa. Nasze SPA: profesjonalizm i fachowość
9.7 Marzena / Pieńsk 19 lipiec 2016
10 Katarzyna / Trzebież 01 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: wyżywienie, obsługa
9.2 Agnieszka 19 kwiecień 2016 Opinia o Hotelu: Przepyszne śniadania, czysto, bardzo blisko do plaży. Dużym udogodnieniem jest winda. Niby tylko jedno piętro ale zawsze to duże udogodnienie. źródło: Booking.com
8.7 Ewa / Mysliborz 29 luty 2016 Opinia o Hotelu: Piekne polozenie hotelu,dobry klimat i mila obsluga hotelu. Nasze SPA: Wystroj i fachowosc przy wykonywaniu zabiegow.
8 Jan / Wałcz 18 luty 2016
9.3 Paulina / Dzwonowo 06 grudzień 2015
10 Marcin / Kartuzy 02 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Villa Hoff urzekła mnie swoim klimatem, spokojem, który wspaniale przysłużył się wypoczynkowi. Do tego świetna, sprawna obsługa, dobre jedzenie i świetna strefa relaksu. Villa Hoff to wspaniałe miejsce na wypoczynek. Nasze SPA: Hotelowe SPA to miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Świetny, wykwalifikowany personel, który potrafi doradzić w zabiegach. Jakość wykonywanych zabiegów również nie odbiega od najwyższego poziomu.
8.3 ROBERT / ŻORY 05 październik 2015
10 Grzegorz / Chodzież 29 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Obsługa, położenie. Nasze SPA: Obsługa, atmosfera
7.7 Iwona / Katowice 09 lipiec 2015
10 Daria / Pęzino 08 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Doskonała obsługa, wyśmienite jedzenie, blisko plaża, spokój i cisza. Zdecydowanie polecam ten hotel, jeśli chce się wypocząć, nie myśląc o niczym :) żałuję tylko,że trwało to tak krótko i myślę,że na pewno tam wrócę:) Nasze SPA: Wykwalifikowani specjaliści w hotelowym SPA, możliwość dopasowania zabiegów pod swój plan dnia, zabiegi pozwalające się w pełni zrelaksować i odpocząć.
10 Daniel / Szczecin 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Profesjonalna i miła obsługa, dostęp do ręczników i szlafroków bez ograniczeń, smaczna kuchnia, lokalizacja Nasze SPA: Czystość w całym SPA, miłe i profesjonalne podejście obsługi, wybór urządzeń i zabiegów
9 Aneta / Szczecin 30 kwiecień 2015
9.8 Krzysztof / Zgierz 23 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Gustowne wnętrza, miła atmosfera, profesjonalna obsługa, urozmaicone i smaczne menu w hotelowej restauracji, położenie hotelu w urokliwym miejscu, w pobliżu morza. Nasze SPA: Kompleks hotelowego SPA (gabinety odnowy, basen, sauny) daje w pełni możliwość regeneracji i relaksu.
8.3 Jarosław / Wolin 29 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Kameralnie, część basenowa
10 ANETA / SZCZECIN 19 grudzień 2014
10 Anetta / Wierzchowo 17 grudzień 2014
9.7 Anna / Myślibórz 17 listopad 2014
10 anna / szczecin 09 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Jak zawsze ATMOSFERA
9.8 anna / szczecin 25 październik 2014 Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsługa i suptelna miła atmosfera
9.8 anna / szczecin 25 październik 2014 Opinia o Hotelu: Miła i kompetentna obsługa,prawie domowa atmosfera Nasze SPA: Profesjonalna obsługa i jakość usług
9.8 Aleksandra / berlin 09 październik 2014 Opinia o Hotelu: pyszne śniadania, niesamowicie miła obsługa, mała odległość od plaży Nasze SPA: miła i profesjonalna obsługa
10 krystian / Czarnków 10 wrzesień 2014
8.2 magdalena / warszawa 10 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: ogólnodostępny bliard, odległość od morza, estetyka wnętrza, obsługa miła, uprzejma i uśmiechnięta, niezłe jedzenie. Nasze SPA: kameralna i przyjemna atmosfera
9.7 Marcin / Łódź 16 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: W naszej opinii zwłaszcza dziecka całość funkcjonowania zasługuje na pochwałę. Nasze SPA: Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonanego zabiegu, atmosfera w gabinecie właściwa dla możliwości relaksu.
9.7 Jarosław / Chojnice 19 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Miła i pomocna obsługa oraz pyszne jedzenie. Nasze SPA: Kameralny klimat.
9.2 Maciej / Szczecin 20 maj 2014 Opinia o Hotelu: Ogólne wrażenie bardzo dobre, miła obsługa. Trochę było za gorąco w hotelu.
6.8 Bogusław / Wejherowo 20 maj 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i uczynna obsługa. Nasze SPA: J / W
9 Beata / Chociwel 20 maj 2014 Opinia o Hotelu: jedzenie bylo prepyszne, obsługa niezwykle miła
10 Rafał / Dąbrowa Górnicza 31 marzec 2014
9.7 ELŻBIETA / GOLENIÓW 04 grudzień 2013
8.3 Aleksandra / Gdynia 07 październik 2013 Opinia o Hotelu: Polozenie, wielkosc hotelu Nasze SPA: przyjemna atmosfera
9.2 Marta / Dębogóra 02 październik 2013
8.3 Krzysztof / Suchy Las 25 wrzesień 2013
9.7 anna / białogard 31 sierpień 2013
9.3 Dariusz / tychy 30 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Lokalizacja, basen i w ogóle ciekawy hotel. Nasze SPA: Nie korzystałem.
9.8 Marek / poznań 14 sierpień 2013
7.3 Sylwia / Goleniów 13 marzec 2013 Opinia o Hotelu: Pieczony świeżutki chlebek, rewelacja !!!!!!!! Nasze SPA: Zapach świeczek i olejków. Ciemne światło, muzyczka. Generalnie klimat ok.
10 Elżbieta / Chwalęcice 11 październik 2012 Opinia o Hotelu: Atmosfera w hotelu była cudowna, wspaniale wyposażone pokoje i pomieszczenia do wspólnego użytku (np. sala bilardowa); niewątpliwym plusem była możliwość otrzymania świeżego ręcznika przy wejściu na basen (nie trzeba było nosić z pokoju i zabierać mokrych). Nasze SPA: Profesjonalnie przeszkolona kadra, taktowna, miła oraz bardzo uprzejma.
8.3 Jacek / Zielona Góra 08 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: miła atmosfera. spokój Nasze SPA: nie korzystałem
10 Mariusz / Biskupice 13 czerwiec 2012
10 Andrzej / Krośnice 05 maj 2012 Opinia o Hotelu: uprzejmość,serdeczność,fachowość,terminowość,szybkie reagowanie na prośby gości. Nasze SPA: Kompetencje,bardzo miłe i serdeczne traktowanie przez personel.
8.8 Dominik / Sosnowiec 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Estetyka wnętrza, smaczne i różnorodne posiłki, bliskość morza, ładny brodzik z dmuchanymi zabawkami, plac zabaw dla dzieci wewnątrz i na zewnątrz budynku.
8.5 Krzysztof / Bydgoszcz 16 kwiecień 2012
9.3 Iwona / Tanowo 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: w zasadzie wszystko Nasze SPA: Niestety nie korzystałam z niego
8.5 maciej / szczecin 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Doskonała i bardzo miła obsługa, zawsze uprzejma i uśmiechnięta. Przytulne pokoje. Dobre jedzenie. Miła atmosfera Nasze SPA: łóżko do masażu
10 Marcin / Zabrodzie 06 październik 2011 Opinia o Hotelu: Miła obsługa, ładne wnętrze, urozmaicone wyżywienie. Nasze SPA: Klimatyczny nastrój.
8.5 Adrian / Szczecin 24 wrzesień 2011
9 Maciej / Konin 31 sierpień 2011