Dla naszych Gości
VILLA PROFIT
pl de en

Villowa Spiżarnia

Villowa Spiżarnia – zabierz smaki Villa Hoff do domu …

Przetwory VILLOWA SPIŻARNIA  przygotowywane są przez kucharzy Villa Hoff, którzy tradycyjne, polskie receptury wzbogacają o dodatkowe elementy i przyprawy, komponując tym samym potrawy o doskonałym, jedynym w swoim rodzaju smaku. Proponowane dania bazują na lokalnie dostępnych i sprawdzonych produktach. Większość z nich przygotowywana jest z wysokiej jakości łososia atlantyckiego, dostarczanego z pobliskiej, ekologicznej hodowli Jurassic Salmon.

 

Udowodnione jest, że dbając o zdrowie powinno się wprowadzić do swojego menu rybę – to pozwoli wzmocnić układ odpornościowy, serce oraz zadbać o figurę. Ryby są najbogatszym źródłem NNKT (niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych) - wystarczy zjeść ok. 80-90 g łososia aby dostarczyć organizmowi dzienną porcję kwasów omega 3. Zawierają w swoim składzie także cenne pierwiastki jak: jod, fosfor, potas, magnez oraz witaminy z grupy B.

 Ekologiczna hodowla Jurassic Salmon jako pierwsza na świecie bazuje na krystalicznie czystej wodzie geotermalnej z epoki Jury, wydobywanej z głębokości 1225 m p.p.m. To dzięki niej uzyskuje się najlepszej jakości mięso o niepowtarzalnym smaku i właściwościach odżywczych. Bliskość hodowli gwarantuje świeżość ryby, co jest szczególnie ważne przy przygotowywaniu dań z nieprzetworzonego termicznie mięsa, jak: tatar, łosoś gravlax czy łosoś po rybacku.

Przetwory Villowa Spiżarnia dostępne są w Villa Hoff na śniadaniach i obiadokolacjach oraz w menu degustacyjnym Restauracji. Dla Gości chcących podzielić się tymi niesamowitymi smakami z najbliższymi przygotowaliśmy ofertę zakupu na wynos w opakowaniach, które gwarantują bezpieczne przechowywanie. Przetwory Villowa Spiżarnia to także doskonały pomysł na oryginalny prezent dla dbających o zdrowy tryb życia lub poszukiwaczy nowych smaków.

Zapraszamy na degustację  doskonałych pozycji: Domowy paprykarz, Łosoś gravlax, Łosoś po rybacku, Pasztet z dziczyzny, Domowe konfitury (różne smaki).